profil

Om firmaet

JC Tømrermester ApS, mellem Ansager og Grindsted har siden 2013 udført professionelt tømrer og snedkerarbejde, primært i Varde Kommune og Billund Kommune.
Jeg udfører alle former for snedker, tømrer og glasarbejde.

IMG_2596

Historien bag JC Tømrermester: "Tømrersvend købte sin læreplads"

I 2013 købte Jens Christensen sin læreplads Snedkermester Jørgen Madsen i Grindsted. Jørgen havde fået tilbudt en spændende stilling hos Dupont, og Jens greb chancen for at overtage sin læreplads. Alle maskiner er installeret i værkstedet på Kærbækvej. Jens glæder sig over, at samarbejdspartnere og kunder er fulgt med ham. De fleste kender Jens' gode håndværk fra sin tid hos Jørgen Madsen, hvor han var ansat i seks-syv år inden han overtog virksomheden, hvor han er udlært.

Jeg tilbyder det samme som tidligere. Det vil sige alt i snedker, tømrer og glasarbejde, samt har en samarbejdsaftale med bl.a. Svend Østergaard, ALT BYG, som jeg allierer mig med, hvis opgaverne bliver for store. "Jeg tager alle opgaver ind. Intet er for stort eller småt" fortæller Jens Christensen til Midtjydsk Ugeavis. "Jeg satser på de private kunder, som gerne vil serviceres af et lille lokalt firma, med fokus på veludført håndværk i en god kvalitet."

Bliv kontaktet